Stages

Literatuur Vlaanderen zoekt af en toe stagiairs. In dat geval publiceren we de oproep op deze pagina. Heb je zelf een goed idee voor een onderzoek, of heb je een ander boeiend stagevoorstel? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Stageoproep: draag bij aan het platform Every Effort Matters

We zijn op zoek naar een stagiair (vanaf mei/juni 2022) voor ondersteuning bij alle communicatie die bij het platform Every Effort Matters en andere projectactiviteiten komt kijken. Tijdens je stage zorg je mee voor het verzamelen en aanmaken van nieuwe inhoud voor het platform, plan je posts in voor onze accounts op sociale media (Instagram en Facebook) en hou je de website van het project mee up-to-date.

Stage communicatie Auteurslezingen.be

Auteurslezingen.be is een platform, beheerd door Literatuur Vlaanderen, waarop organisatoren en auteurs elkaar kunnen vinden om inspirerende ontmoetingen te organiseren. Na bijna tien jaar is de huidige website aan vernieuwing toe. We zoeken daarom stagairs die tussen maart en september voor een periode van minstens twee maanden ons team kunnen versterken voor ondersteuning bij de copy en redactie van de nieuwe website.

Honger naar meer?

Jaarverslag 2021

Interesse in een stage bij Literatuur Vlaanderen? Lees dan zeker ons meest recente jaarverslag. Daarin vind je niet alleen een overzicht van alle subsidies, maar ook informatie over het bredere beleid en de werking van onze organisatie. Je haalt er vast inspiratie uit!

Schrijven tijdens literaire brainstorm
©

Bob Van Mol

Iedereen welkom

Literatuur Vlaanderen gaat voluit voor gelijke kansen en waardeert diversiteit. We streven naar een letterenveld dat de literatuur in al haar schakeringen en perspectieven vertegenwoordigt. Ook binnen onze eigen organisatie staan we voor een inclusief personeelsbeleid.

We moedigen iedereen aan om te solliciteren, ongeacht je leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geaardheid, geloof, beperking of nationaliteit. Een extra collega die bijdraagt aan de diversiteit van het team zien we als een inhoudelijke aanwinst en een kans om onze blik te verruimen.