Stages

Literatuur Vlaanderen zoekt af en toe stagiairs. In dat geval publiceren we de oproep op deze pagina. Heb je zelf een goed idee voor een onderzoek, of heb je een ander boeiend stagevoorstel? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Lees je in

Interesse in een stage bij Literatuur Vlaanderen? Lees dan zeker ons meest recente jaarverslag. Daarin vind je niet alleen een overzicht van alle subsidies, maar ook informatie over het bredere beleid en de werking van onze organisatie. Je haalt er vast inspiratie uit!

Schrijven tijdens literaire brainstorm
©

Bob Van Mol

Iedereen welkom

Literatuur Vlaanderen gaat voluit voor gelijke kansen en waardeert diversiteit. We streven naar een letterenveld dat de literatuur in al haar schakeringen en perspectieven vertegenwoordigt. Ook binnen onze eigen organisatie staan we voor een inclusief personeelsbeleid.

We moedigen iedereen aan om te solliciteren, ongeacht je leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geaardheid, geloof, beperking of nationaliteit. Een extra collega die bijdraagt aan de diversiteit van het team zien we als een inhoudelijke aanwinst en een kans om onze blik te verruimen.