Werken bij Literatuur Vlaanderen

Zou je graag in onze organisatie werken? Meld je dan zeker aan voor onze nieuwsbrieven en lees als eerste over vacatures en andere kansen in de sector.

Zijn dit jouw toekomstige collega's?

Rein en Joris werken bij Literatuur Vlaanderen. Volgens Rein voelt de organisatie als thuis, en is het werk heel gevarieerd. Joris vindt naast de collega's ook het gebouw, met zijn stijl en overvolle bibliotheek, een zaligheid.

Iedereen welkom

Literatuur Vlaanderen gaat voluit voor gelijke kansen en waardeert diversiteit. We streven naar een letterenveld dat de literatuur in al haar schakeringen en perspectieven vertegenwoordigt. Ook binnen onze eigen organisatie staan we voor een inclusief personeelsbeleid. We moedigen iedereen aan om te solliciteren, ongeacht je leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geaardheid, geloof, beperking of nationaliteit.

Brainstorm meerjarenplan
©

Bob Van Mol

Een nieuwe collega die bijdraagt aan de diversiteit van het team zien we als een inhoudelijke aanwinst en een kans om onze blik te verruimen.

Heb je een minuutje?

Snel weten waar Literatuur Vlaanderen voor staat? In 52 seconden vatten we het voor je samen.

Inspirerende verhalen

Volg je ons al op Instagram? Daar delen we inspirerende verhalen van makers, vertalers, uitgevers en organisatoren. Af en toe laten we je ook meekijken achter de schermen van Literatuur Vlaanderen.

Ook interessant