Nieuwsbrieven

Hoe steek je beleving in een auteurslezing? Wat bepaalt het succes van een boek? Welke subsidiedeadlines naderen en hoe gaat een commissie te werk? Hoe legt Literatuur Vlaanderen verbindingen tussen auteurs, vertalers, organisaties, uitgeverijen en lezers in binnen- en buitenland? Die verhalen, tips en informatie krijg je via de nieuwsbrieven van Literatuur Vlaanderen.

Vul in het formulier hieronder in wie je bent om je aan te melden op onze nieuwsbrieven. Je krijgt dan een mailtje om je inschrijving te bevestigen. Wanneer je dat doet, kun je kiezen uit deze verhalen:

  • Actueel (6x / jaar): Deadlines, kansen & sectornieuws: nieuwsbrief over subsidiedeadlines en andere ontwikkelingskansen. We vertellen ook over onze acties en zetten letterennieuws in binnen- en buitenland in de kijker.
  • Met open mond (12x / jaar): Tips & inspiratie: auteurs en organisatoren vertellen hoe ze leesplezier aanwakkeren tijdens auteurslezingen en andere literaire ontmoetingen.
  • Nadruk (3x / jaar): Opinie & inzicht: column van onze directeur Paul Hermans. Drie keer per jaar kruipt hij in zijn pen om de schoonheid én de aandachtspunten van het letterenveld te benadrukken.
  • Succes geboekt (6x / jaar): Verhalen & interviews: een boek komt tot bloei door een werkbeurs, een auteur ontvangt een literaire prijs, een publicatie steekt de taalgrens over. Verhalen van auteurs, die samen met vertalers, uitgeverijen en organisatoren floreren.
Pas je voorkeuren aan Nieuwsbrieven

Laatste stap!

Kijk even in je ongewenste e-mail of spam als je na het invullen van dit formulier geen bericht van ons ontvangt. Daarin staat een link om je inschrijving definitief te bevestigen.