Internationale subsidieaanvragen vanaf nu digitaal

Over Literatuur Vlaanderen 05 februari 2020

Literatuur Vlaanderen werkt al een tijdje aan de ontwikkeling van een digitaal aanvraagloket. Daarmee wil ze het aanvraagproces klantvriendelijker en flexibeler maken. De omschakeling naar digitaal aanvragen komt er in een eerste fase voor de internationale subsidieregelingen.

My Flanders Literature

My Flanders Literature

In een internationale, anderstalige context hanteert Literatuur Vlaanderen de merknaam Flanders Literature. Onder die naam biedt de organisatie financiële steun voor vertalingen van Vlaamse titels en reizen van Vlaamse auteurs en illustratoren die hun werk internationaal promoten. Internationale uitgevers en organisatoren kunnen die steun sinds begin februari alleen nog via het digitale loket My Flanders Literature aanvragen.

En Vlaanderen?

Literatuur Vlaanderen werkt in 2020 verder aan de uitbreiding van het digitale loket voor subsidieregelingen in Vlaanderen. Die uitbreiding komt er gefaseerd, dat wil zeggen niet voor alle subsidieregelingen tegelijkertijd. We houden je verder op de hoogte over de stand van zaken via deze website en via onze andere communicatiekanalen.