Corona: hoe Literatuur Vlaanderen bereiken?

Over Literatuur Vlaanderen 13 maart 2020

Het team van Literatuur Vlaanderen zal door de verspreiding van het coronavirus de komende weken zo veel mogelijk thuiswerken. Wij blijven wel bereikbaar via mail, en gepland overleg gebeurt zoveel mogelijk virtueel. Heb je vragen? Onze contactgegevens vind je hier

Team Literatuur Vlaanderen
©

Andy Huysmans | Bob Van Mol

Auteurslezingen

De maatregelen die de overheid nam om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben ook voor de auteurslezingen verregaande gevolgen. We zetten een aantal vragen en antwoorden voor je op een rij.

Werkbeurzen

Maak je je ongerust over de werkbeursaanvraag die je bij Literatuur Vlaanderen indiende? Dat is niet nodig. De adviescommissies die de aanvragen beoordelen komen zoals gepland bij elkaar. Dat gebeurt alleen niet bij ons op kantoor, maar virtueel. Begin mei mag je nieuws verwachten.

Postpakketten

Omdat de meeste collega's thuiswerken, kan de postbode moeilijk pakketjes afleveren bij ons kantoor. We willen je daarom graag vragen om met de verzending van niet-dringende pakketjes te wachten tot de overheidsmaatregelen versoepeld worden en we terug op kantoor kunnen werken. Wil je ons een dringend pakketje bezorgen? Neem dan even contact op en dan bekijken we samen wat het handigst is.

Andere vragen?

Het team van Literatuur Vlaanderen beseft dat dit voor iedereen een lastige periode is met veel onzekerheid. Heb je vragen over een te halen deadline, het traject van een subsidie die je hebt aangevraagd, of nog iets anders? Ga ervan uit dat wij begrip zullen hebben voor de bijzondere situatie. Wil je graag iets met één van onze collega's afstemmen? Neem dan gerust contact met ons op.

Zorg goed voor jezelf en anderen!